Om Appleyra

Appleyra är en plattform för mig att få ut mina personliga tankar och åsikter om framför allt iOS, men också dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Jag hoppas också skapa en dialog med dig som läsare där vi kan utbyta tankar och idéer.

Jag vill med Appleyra ändra attityden om iOS och framförallt iPad som idag ses som en enhet för konsumtion. Detta gör jag genom att skriva recensioner och genomgångar av appar för att visa en bredd av olika användningsområden. Jag föregår också med gott exempel och driver sidan enbart från min iPad Air 2, enstaka inlägg skrivs på min iPhone. Dessutom anser jag att det saknas en sida på svenska som riktar sig till lite mer avancerade iOS användare med längre texter. Idag är det för mycket fokus på rykten, korta notiser och klick. Något jag hoppas ändra på med lite längre inlägg med en personlig touch.

Sponsor

Jag kommer inte att köra massa blinkande annonser som är irrelevanta för innehållet för att tjäna pengar. Men jag driver Appleyra på min fritid och satsar istället på sponsorer som är relevant för sidan och ger ett mervärde för läsaren. Dessutom får jag en liten kickback på allt som köps via mina länkar till iTunes. Är du intresserad av att stödja Appleyra som sponsor kan du kontakta mig på inkorg[a]appleyra.se för priser och tillgänglighet.

Vill du dela med dig av något eller har frågor så kontakta mig gärna på mail, Facebook eller Twitter.

Om mig

Jag har varit iOS användare sedan November 2008 då jag skaffade min första iPhone. Det har sedan dess blivit mitt favorit OS och jag använder idag en iPad Air 2 som min primära datorenhet tätt följt av min iPhone 5s. På senare tid har jag blivit väldigt intresserad av iOS-automatisering och URL-schema och håller även på att lära mig Python. Jag har tidigare skrivit för Crafty.se och du kan hitta mina tidigare artiklar här.

Med vänlig hälsning,
Johan Gustaphzon