Uppdaterade appar med stöd för Touch Bar

Det är mycket som hänt senaste tiden när jag varit frånvarande. Därför samlar jag några appar som uppdaterats med stöd för Touch Bar på de nya MacBook Pro.

Airmail

Airmail banner

Airmail var en av de första apparna att uppdateras med stöd för Touch Bar. Det ger dig en snabb tillgång till konton, mappar, åtgärder, filter och skriva mail.

Airmail 3 är en app som finns att hämta på Mac App Store [109,00 kr]

iMazing

iMazing banner

iMazing är en fantastisk app för att hantera dina iOS enheter. Jag har skrivit om den tidigare och gillar verkligen möjligheterna den ger och enkelheten att använda. Den senaste version har förutom stöd för Touch Bar även uppdaterats för att stödja Apple´s säkrare kryptering av säkerhetskopior som kommer i iOS 10.2. Dessutom pågår just nu en julrea med 25% rabatt på iMazing 2, men du får skynda den avslutas snart. Så skynda till iMazing Store för att köpa.

Spark för Mac

Spark banner

Många har väntat på att Readdle ska släppa Spark till Mac och nu är den äntligen här. Appen bjuder på en ren design med smarta genvägar och självklart stöd för Touch Bar

Spark – Love your email again är en app som finns att hämta på Mac App Store [Gratis]

PDF Expert

Readdle har även uppdaterat sin flagskeppsapp PDF Expert för Mac. PDF Expert siktar på att vara det bästa verktyget för att läsa, signera och arbeta med PDF-filer. Den största nyheten är minskning av filstorlek, en av de mest efterfrågade funktionerna. Det gör att du kan komprimera stora och tunga PDF:er till mer kompakta som du kan dela även via mail. Öppna två PDF-filer samtidigt med Split view och lägg verktyg i datorns Touch Bar.

Appen finns både att hämta på App Store och Readdle egna sida.

Readdle Store [€59,99]

PDF Expert 2 – Edit, Annotate and Sign PDFs är en app som finns att hämta på Mac App Store [649,00 kr]

Live Home 3D

Live Home 3D banner

Live Home 3D är en app för att skapa avancerad design av hemmet. Den nya versionen bjuder på stöd för Touch Bar, skapa 3D video och möblera i 2D. Appen finns i en vanlig och en Pro version.

Live Home 3D är en app som finns att hämta på Mac App Store [319,00 kr]

Live Home 3D Pro är en app som finns att hämta på Mac App Store [749,00 kr]