iMazing 2 Har Fullt Stöd För iOS 10

iMazing är en app för att enklare föra över data, musik och meddelanden från dina iOS enheter till datorn. Den utvecklades som ett alternativ till iTunes men har nu fler funktioner än iTunes. Appen är utvecklad av DigiDNA och tillgänglig för både Mac och PC.

iMazing 2 banner

Grundfunktionerna

Du kan enkelt kopiera information från en enhet till en ny och själv välja vilken data och appar som ska överföras. Med iMazing kan du göra en säkerhetskopia till valfri dator och ändra eller bläddra innan du återställer. Textmeddelanden, MMS och iMessages samt deras bifogade bilder kan sparas. Du kan även bläddra genom konversationer och skriva ut de. Mediafiler som bilder, filmer och musik kan flyttas mellan enheter utan iTunes eller iCloud.

iMazing 2 screenshot

Nyheter

I samband med uppdateringen till iOS 10 släpptes iMazing 2 med en rad nya funktioner och förbättringar. I iOS 10 har Apple bytt till ett nytt format för säkerhetskopior och iMazing är en av få som har stöd för det nya formatet från start. Nu skapas automatiskt en historik av dina säkerhetskopior. Det gör att du kan bläddra genom de precis som i TimeMachine. Tillskillnad från iTunes arkiverar iMazing säkerhetskopiorns och skriver aldrig över de. Bara ny data sparas så de tar upp mindre plats. Dessutom kan du välja att spara olika backuper på olika platser. Utseendet har förnyats och förenklats så det är lättare än någonsin att återskapa, föra över och säkerhetskopiera data.

iMazing kostar $39.99 för en dator och köps via iMazing store.

Vill du testa innan köp kan du ladda ner en testversion här.