Stor Uppdatering Av Documents Av Readdle

Documents är en app för filhantering på iOS. Du kan sortera dina filer i olika mappar och titta på de flesta typer av filer som text, PDF, bilder, ljud och video. Allt detta sker lokalt på din enhet, men det går även att koppla på molntjänster som Dropbox, Google Drive och iCloud.

Documents 5 banner

Inledning

Jag använder mig flitigt av Documents både för Appleyra och Produktivitéet. Eftersom den har stöd för flera molntjänster kan du flytta filer mellan de olika tjänsterna. Detta gör att du enkelt kan komma åt alla dina filer i en och samma app. Det finns även en inbyggd webbläsare där du kan ladda ner filer samt stöd för att packa upp och göra zip-filer. En annan funktion som jag ofta använder är att du kommer åt Documents från dokument väljaren i andra appar1.

Docomunets 5.6

Nyheter

I senaste versionen så har de gjort om hanteringen av filer. Nu kan du enkelt se vilka filer som ligger på molntjänster och lokalt på din enhet. De har också gjort det enklare att lägga till lagringstjänster vilket numera görs direkt från sidopanelen. Vill du flytta filer kan du göra det via dra-och-släpp oavsett om filerna ligger lokalt eller i molnet. Andra nyheter är stöd för Apple Pencil, möjlighet att byta namn på dina olika lagringstjänster så du lätt kan skilja de åt.

Med Readdle Transfer kan du enkelt flytta filer mellan dina enheter. Börja jobba på din iPad och fortsätt på din iPhone så länge de befinner sig i samma nätverk. För er som använder iPad så finns det nu stöd för bild-i-bild när man kollar på videos inne i Documents.

Documents 5 – File system, PDF reader, media player and cloud manager är en app som finns att hämta på App Store [Gratis]


  1. Jag kommer att skriva mer om det snart. När jag delar med mig av mitt arbetsflöde när jag spelar in och redigerar podcasten Produktivitéet.