Dictionaries Lägger Till Fler Språk I OS X

Dictionaries är en liten tilläggsapp som gör det möjligt att lägga till fler språk i ordlistan på OS X. Den ger också stavningskontroll till många av de språk som inte har stöd för det idag.

Dictionaries banner

Inledning

Dictionaries är utvecklad av Vaclav Slavik som också ligger bakom Poedit, som används för att översätta WordPress och Open Source mjukvara.

Funktioner

Dictionaries har stöd för 80 språk och fungerar i alla appar på OS X. Den lägger till språken i den inbyggda ordboken och använder samma stil så man märker knappt att den är installerad. Appen uppdateras automatisk för att alltid ha de senaste definitionerna.

Installation av språk i Dictionaries

Sammanfattning

Dictionaries var riktigt enkel att installera och guidade mig för att installera språk. Efter installationen kommer du åt orden genom att högerklicka och välja definiera eller genom klick med tre fingrar. När jag testade funkade den kanon och jag kan absolut rekommendera appen. Det finns en prov version att hämta som innehåller delar av ordförrådet. Vill du ha alla funktioner och definitioner köper du appen för €5,99 vilket i skrivande stund är ca 55 kr.

Dictionaries in action

Dictionaries är en Mac app som finns att ladda ner på dictionaries.io.