Thingthing 2.3 För iOS

Thingthing är ett tredjeparts tangentbord som jag har använt under lång tid men inte skrivit om. Nyligen uppdaterades det till 2.3 och jag tänkte dela med mig av nyheterna.

Thingthing banner

Inledning

Thingthing är ett tangentbord som integrerar med andra tjänster. Tanken är att det ska vara lätt att dela dokument eller bilder utan att hoppa mellan appar. Den har också stöd för GIF, emojis, kalender och ett vanligt tangentbord med autocorrect1 samt auto emoji. Några av tjänsterna den har stöd för är Instagram, Facebook, Flickr, Dropbox och Google Drive. Nytt för 2.3 är stödet för Box.

Kalendern

De stora förändringar har dock skett i den integrerade kalendern. Genom att knack på en knapp byts tangenterna ut mot din kalender. Den synkar mot dina kalendrar i iOS och inget lagras eller skickas til deras server. Den första nyheten är en bättre överblick då den visar 3 dagar på iPhone och upp till 7 på min iPad. Det gör att jag lätt ser vad som händer idag och de närmaste dagarna. Men det stannar inte där. Förutom att få en överblick på kalendern kan du också dela med dig av dina lediga tider. I senaste versionen kan du föreslå flera tider samtidigt samt ändra dess längd. Knacka bara på dina lediga tider i kalendern och tiden läggs till i rutan för att skriva text. När du markerat tider dyker det upp en liten ruta där du kan ändra längden på mötet. Den är förinställd på 30 min, men du kan välja mellan 15 min, 1 timme, 1,5 timme och 2 timmar.

Thingthing kalender, autocorrect, pocket

Vill du få mer info kan du besöka thingthings blogg.

Thingthing Keyboard- Share photos and files from Google Drive, Dropbox, Facebook, and More är en universal-app som finns att hämta på App Store [Gratis]


  1. Tyvärr finns det inte stöd för svenska än.