Airmail 1.1 med stöd för iPad

Airmail för iPhone släpptes i februari och det lovades redan då en version för iPad. Nu är dagen här och i och med uppdateringen till 1.1 så är Airmail numera en universal app. Förutom stöd för iPad så bjuder uppdateringen på en drös nya funktioner.

Airmail banner

Nyheter

I och med stödet för iPad så erbjuder de även Split Screen och stöd för multitasking. Trots hårt arbete med att få till en version för iPad så har de även hunnit med att lägga in flera nya funktioner. Du kan nu få ett läskvitto och ställa in för att skicka ett mail senare. Dina sökningar kan du spara med hjälp av smarta mappar. Stöd för Touch ID och även möjlighet att göra enkla skisser finns. Dessutom har de utökat stöder för tjänster som de integrerar med.

Sammanfattning

Jag har varit delaktig i betan och följt arbetet på nära håll och också följt diskussioner i Slack. Utvecklarna är otroligt lyhörda och arbetar snabbt med att lägga till funktioner och fixa buggar. Jag använder Airmail på alla mina enheter, iPhone, iPad samt arbetsdator. På grund av alla nya funktioner så lider appen fortfarande av lite buggar och defekter i gränssnittet. Men det är inga stora problem som hindrar mig från att använda appen. Nästa steg för utvecklarna är att uppdatera appen för Mac så den får samma funktioner som på iOS. På iOS kommer de fokusera på att finslipa appen och ta bort buggar innan nya funktioner kommer. Jag är väldigt nöjd med Airmail och den erbjuder alla de funktioner som jag vill ha av en mailklient.

Airmail – Your Mail With You är en universal-app som finns att hämta på App Store [50 kr]