Vad Apple Presenterar Den 21 Mars

Nu är det snart dags för Apple event och tänkte som sig bör dela med mig av mina tankar. Denna gång har jag också fått hjälp av Jesper som också skriver för Appleyra.

Let us loop you in banner

Högst troligt

Johan

De stora nyheterna på eventet är två mindre varianter av redan befintliga produkter. Det första är en Phone med 4″-skärm och samma prestanda som en iPhone 6. Det andra är en mindre iPad Pro som kommer att ersätta iPad Air 2. Den kommer att ha samma prestanda som nuvarande iPad Pro. Detta innebär att den kommer ligga drygt 6 månader efter sin 12,9″ storebror som uppdateras till hösten.

Jesper

Jag tror att vi får se en iPhone med 4-tumsskärm och detta är jag riktigt intresserad av. Jag gillar det händiga formatet och storleken som passar perfekt i fickan. Vore ett smart av Apple att låta den ”lilla” iPhonen åter göra entré.

Troligt

Johan

Det kommer nya versioner av iOS, tvOS och watchOS. Nya band till klockan presenteras också. Ingen ny hårdvara utan den kommer Apple uppdatera vartannat år. När det gäller iOS 9.3 blir det stor fokus på nyheter för skol- och utbildningssektorn.

Jesper

Vi kommer troligtvis att få presenterat uppdateringar av iOS, tvOS, watchOS och OS X. Även iPad-kategorin kommer att få en ny produkt, en mindre iPad Pro med 9,7-tumsskärm.

Otroligt

Johan

Nya Macar både stationära och bärbara kommer få vänta till senare, detta gäller även OS X. Bärbara och OS X får lite kärlek till sommarn på WWDC och stationära dröjer till hösten.

Jesper

De som väntar på uppdateringar på Mac-fronten tror jag får vänta ett tag till, då jag tror att detta är ett event som i första hand kommer beröra de handhållna produkterna samt mjukvara.