Dela Slumpmässigt Med Rando

Känner du dig uttråkad och vill dela något på Facebook eller Twitter men inte vet vad du ska dela? Då kan Rando hjälpa till.

Rando banner

Rando är en app som slumpmässigt väljer ut något åt dig att dela. Du kan välja att dela en bild, GIF eller ett citat. Bilderna väljs från din telefon och GIF från Giphy. Om du väljer GIF eller citat får du välja mellan olika kategorier. Sen slumpar appen fram något från den kategorien du valt. Först visas en suddig bild och om du är modig kan du dela utan att kika. Annars knackar du på bilden för att se innan du delar. Du kan dela till Twitter, Facebook, meddelande eller någon av de appar som stödjer delningsarket i iOS.

Rando utseende

När du delar på Twitter läggs hashtaggen #SendARandom till och en @Rando. Men du kan själv välja vad du ska skriva eftersom du får upp delningsrutan för Twitter innan du skickar.

Jag tycker Rando är en riktigt kul idé och jag har använt den mer än vad jag trodde. Ibland använder jag den utan att dela, men det händer självklart att jag delar. Rando passar för alla och det är en viss spänning med att dela utan att kika.

Rando — Send a random… är en iPhone-app som finns att hämta på App Store [Gratis]