Spark Uppdaterad Med Stöd För iPad Och iPad Pro

Spark är en otroligt solid och välbyggd app. Jag har aldrig haft problem med crashar, inte ens när den var i beta. Readdle är en av de få utvecklare som tar iPad Pro på allvar så det är inte konstigt att Spark är optimerad även för den. Funktionsmässigt är det snäppet över den inbyggda mail appen men inte lika avancerad som t.ex Airmail. Du kan synkronisera dina inställningar via iCloud och anpassa både svep gester, sidofält och widgets.

Personifiering av Spark

De funktioner jag gillar med Spark är:

Smart inbox

Spark sorterar din inkorg efter personliga mail, nyhetsbrev och ”notiser”. Du kan själv ändra typ om du vill. Detta gör att du lätt får en överblick på vad som är viktiga mail kontra massutskick. Du kan också välja att bara få notiser för personliga brev. Funktionen kallas Smart Notifications och reducerar drastisk antal pling från telefonen.

När du ska rensa inkorgen kan du gå igenom den kategori för kategori och radera alla nyhetsbrev med ett svep. Den formaterar också om mailkonversationer så de blir lättare att läsa och påminner mer om en chatt.

Quick reply

Det händer ganska ofta att jag vill visa att jag läst mailet eller bara säga tack. Då är det smidigt med Quick reply i Spark. Den kommer med ett gäng förinställda men du kan lätt ändra så de passar dig bättre.

Koppling till tjänster

Spark har stöd för en drös olika molntjänster som Dropbox, Evernote och Google Drive. Det gör det enkelt att bifoga eller spara filer på någon av dessa.

Services svep och Quick replies

Smart sökning

Sökning är en av de starkaste sidorna hos Spark. Sökningar har stöd för naturligt språk (på engelska) och gör det otroligt enkelt att hitta det du söker efter. Du kan söka på mail med bilaga den senaste veckan, ett ord eller från någon speciell. Gör du samma sökning ofta kan du spara den som en favorit.

Spark – Like your email again är en universal-app som finns att hämta på App Store [Gratis]