ProCamera Uppdateras Med Revolutionerande Funktioner

Jag hade en period då jag bara använde ProCamera och var väldigt nöjd. Men av någon anledning slutade jag använda den. När jag fick information om uppdateringen så laddade jag ner den direkt och undrade varför jag slutade. Den innehåller några riktigt bra funktioner som gör den bättre än inbyggda kamera-appen. I senaste versionen har de lanserat några nya funktioner som är fantastiskt bra.

ProCamera LowLight

LowLight Plus Modul

Den funktionen som de själva trycker hårdast på är LowLight Plus modulen som gör det möjligt att ta bra bilder även i miljöer med svagt ljus. De har tidigare haft ett läge för svagt ljus men det har varit begränsat av operativsystemet. I den nya versionen finns det tre lägen. Funktionen låses upp med ett köp inuti appen på 30 kr

LowLight Plus

Denna funktion har en inbyggd brusreducering, just brus är ett av de största problemen vid fotografering i svagt ljus. För att lyckas med detta tar den flera bilder som den sen riktar in med ett avancerat system. Det gör att du kan ta dessa bilder även utan stativ.

LowLight Plus (LUX+)

Denna funktion är samma som ovanstående men med den skillnaden att det görs en längre exponering. För att dessa bilder ska bli bra krävs att du använder stativ.

LowLight HDR

Om du låser upp både HDR funktionen (mer om den snart) och LowLight så får du tillgång till den tredje funktionen som kombinerar HDR med den långa exponeringen.

Du kan läsa mer om funktionen och se bilder på deras hemsida och kolla in videon.

vividHDR

Är den första HDR som använder sig av 5 bilder för att få bilden ännu mer dynamisk och med klarare färger. Även detta är ett köp inuti appen som kostar 20 kr.

Export meny

Dela mobilvänliga versioner av dina bilder eller videos. Välj storlek, konvertera TIFF till JPG och ta bort platsinformationen.

Tomat widget

Ger dig snabb åtkomst till de olika fotograferingslägena i appen. Den visar också solnedgång och soluppgång samt Blue hour.

Apple Watch

Starta och stoppa videoinspelningar från klockan samt sätta igång bilder i svagt ljus.

ProCamera + HDR, Photo Editing, Custom Filters, Effects and Video är en iPhone-app som finns att hämta på App Store [50 kr]