Spara Videos Med Magpie För Att Titta På Dem Senare

De flesta känner säker till Instapaper, Pocket och läslistan i iOS, det är tjänster för att spara texter och artiklar som du vill läsa senare. Du kan spara videoklipp i både Pocket och Instapaper men det är inget de hanterar särskilt bra. Det är där Magpie kommer in som är specialiserad på att hantera video.

Magpie banner

Magpie använder sig av det inbyggda delningsarket för att spara videos. Om det är en film från Youtube eller Vimeo så sparas originallänken till klippet även om den hämtas från en annan sida. Det gör att du enkelt kan titta på det direkt i appen. Sparar du ett klipp som ligger på en annan sida t.ex Facebook sparas hela sidan istället och öppnas via en inbyggd webbläsare. När dina videos är sparad så kan du organisera dem i grupper och dela vidare med delningsarket.

Magpie användargränssnitt

Magpie finns både till Mac och iOS och använder sig av CloudKit för att synkronisera dina videos. Det gör att den använder ditt AppleID och och datan synkroniseras snabbt och säkert. Förutom att synkronisera klippen och vilka grupper de tillhör kommer den även ihåg din position i klippet. Det gör det enkelt att fortsätta kolla på en annan enhet.

Magpie – ”Watch Later” for Web Video är en universal-app som finns att hämta på App Store [50 kr]

Magpie – ”Watch Later” for Web Video är en Mac-app som finns att hämta på Mac App Store [50 kr]