Vad Jag Publicerat v.53 och Mest Läst Från 2015

Även denna vecka har jag haft ledigt och tagit det lugnt, men det blev ändå en recension. Istället för att ha intressanta länkar har jag de 5 mest lästa artiklarna på Appleyra 2015. Har du frågor eller förslag kan du kontakta mig på Twitter.

Veckan som gått

Spara Bensin och Miljön Med Jerrycan »

jerrycan-banner.jpg

Jerrycan är en app för att mäta bränsleförbrukning och körsträcka. Appen visar hur din körningstil påverkar dina bensinkostnaden samt miljön och hjälper dig på så sätt minska både kostnad och miljöpåverkan.

Mest lästa artiklar 2015

1. Black Friday 2015: Utvalda Appar På Rean – Appleyra »

Imorgon är det Black Friday och som sig brukar så väljer många utvecklare att sänka priset på sina appar. Det finns många att välja mellan, men här följer en lista på mina appar jag rekommenderar både till Mac och iOS

2. Öppna nyligen stängda flikar i Safari på iOS – Appleyra »

Ibland så råkar jag stänga flikar i Safari av misstag när jag rensar lite. Nu ska jag visa ett sätt för att snabbt öppna dem igen.

3. Årets Stora Julrea På App Store – Appleyra »

Igår skrev jag om App Santa där utvecklare gått samman och sänkt priset på sina appar. Men det finns massor av andra appar på rea som inte ingår i App Santa.

4. Designa ditt eget tangentbord på iOS – Appleyra »

När iOS 8 kom så gjorde Apple det möjligt för utvecklare att göra egna tangentbord. Många har varit kreativa i sitt användande av denna möjlighet och Anpassat tangentbord låter dig själv bestämma hur ditt tangentbord ska se ut.

5. Stor uppdatering av PhotoSweeper som tar bort dina dubbletter – Appleyra »

PhotoSweeper hjälper dig att snabbt hitta dubletter eller liknande bilder i ditt bibliotek. Du kan lägga till bilder från iPhoto, Aperture, Lightroom eller mappar i Finder.