Vad Jag Publicerat v.51 och Uppdaterade eller Nya Appar

Julen närmar sig och det hanns bara med ett inlägg denna vecka och inga länkar. Jag kompenserar detta med att tipsa om några appar som nyligen har släppts eller uppdaterats. Fram till efter nyår kommer jag att skriva mindre och om det ser konstigt ut beror det på att jag kommer jobba med att byta design. Rea på appar kommer jag att lägga ut på Twitter

Julstämning Med Vegourmet»

julrecept-vegourmet.jpg

Vegourmet har fått en tillfällig julskrud med ny ikon och nya recept. Så nu kan även veganer njuta av en smakfull jul.

Nya eller uppdaterade appar

iOS Tydlig – Miniräknaren Återuppfunnen
Tydlig - Miniräknaren återuppfunnen I veckan uppdaterades den svenskutvecklade miniräknaren Tydlig med stöd för Split View och Slide Over i iOS 9. Dessutom är den anpassad för iPad Pro, iPhone 6s och 6s Plus.
Mac Grids for Instagram – A beautiful way to experience Instagram
Grids for Instagram Grids är en app för att kolla på Instagram på Mac(tredje parts appar kan inte ladda upp bilder). Nyligen uppdaterades den med stöd för icke fyrkantiga bilder, automatisk borttagning av vita kanter, sökning av platser, ny feed baserat på dina intressen och högupplösta bilder med stöd för retina.
iOS iThoughts2go (mindmap)
iThoughts2Go ToketaWare släppte nyligen en gratisversion av sin mindmap app iThoughts. Du kan importera, kolla på och exportera mindmaps i många olika format. För att kunna redigera krävs fullversionen.
Apple TV 7 minute TV workout
7 minute TV workout Med sina videoinstruktioner med fitnessmodeller är det den ledande appen för Apple TV när du vill göra den populära 7-minuters träningen.