PDF Expert för Mac

Readdle har länge legat i framkant när det gäller produktivitet på iOS. Framförallt har de under lång tid flyttat gränsen på vad som är möjligt med sin app PDF Expert för iOS. Nu har de lanserat PDF Expert för Mac.

PDF Expert

Funktioner

Readdle har jobbat hårt för att ge dig en snabb och smidig upplevelse oavsett om du öppnar en liten fil eller en PDF med tusentals sidor. Med sin prisbelönta dokumentgranskare där varje fil är en egen flik läser du igen flera PDF-filer otroligt snabbt. Det finns verktyg för att markera text, anteckna, rita, slå ihop flera filer eller bara enstaka sidor, signera och fylla i formulär.

PDF Expert funktioner

När det är dags att dela dina dokument har PDF Expert stöd för det inbyggda delningsarket på din Mac. Det gör att du utan problem kan skicka till alla appar som har stöd för PDF. Tack vare Handoff så kan du sömlöst jobba med dina filer på både OS X och iOS. PDF Expert för iOS är en universell app som dessutom är optimerad för iPad Pro. PDF Expert för Mac kostar 209 kr men kommer att öka i pris när fler funktioner släpps. Köper du appen idag får du uppdateringarna kostnadsfritt. Det finns också en 7-dagars prov-version. PDF Expert för iOS är gratis i 7 dagar (ordinarie pris är 109 kr) så passa på att ladda ner en grym app.

PDF Expert för Mac finns att hämta på Mac App Store [209 kr]

PDF Expert är en universal-app som finns att hämta på App Store [Gratis]