Taskmator uppdateras med stöd för Påminnelser

Taskmator är en av mina favorit-appar som jag skrivit om tidigare. Nyligen uppdaterades den till 3.0 och bjöd på två riktigt tunga funktioner.

Taskmator 3.0

Apples Påminnelser

Den absolut största nyheten är integrationen med Apples Påminnelser. I förra versionen så fanns det stöd för påminnelser men var ett eget system bara för Taskmator. Nu använder du dig av samma metoder för att sätta en påminnelse och det synkroniseras automtiskt med Apples Påminnelser. Detta gör att du får tillgång till de på alla dina enheter t.o.m Apple Watch, det går även att få upp i Notiscenter med Påminnelsers widget. Dessutom dyker dem upp i de appar som använder sig av Påminnelser för synkronisering som 2Do, GoodTask och Fantastical. I och med att det är en full integrering så uppdateras de uppgifter som markeras klara i Påminnelser med @done när du öppnar Taskmator. Du kan också ändra tid och dag från Påminnelser och det uppdateras i Taskmator. Om du inte vill använda dig av denna grymma funktion kan du avaktivera den i inställningarna.

Sparade sökfilter

Det är nu möjligt att spara sökfilter som du använder ofta. Jag använder detta i kombination med TextExpander för att filtrera mina uppgifter både hemma och på jobbet. Om du skriver in en sökterm eller sträng och trycker på enter så sparas den automatiskt, även denna funktion kan avaktiveras under inställningar. Du kan ge namn, redigera och radera en sökning. Alla sparade filter synkroniseras automatisk via iCloud.

Sammanfattning

Integrationen med Påminnelser fick mig att ändra hela mitt system och jag använder mig nu uteslutande av Taskmator och Fantastical, något jag kommer gå in mer på i ett kommande inlägg. Taskmator fortsätter att imponera och utvecklas och ligger med denna uppdatering långt före konkurenterna på iOS.

Taskmator är en universal-app som finns att hämta på App Store [50 kr]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s