Widget weather 2.0 mer än bara en widget

I torsdags släpptes uppdatering av Widget weather som är min absoluta favoritapp för väder. Förutom stöd för iOS 9 så bjuder 2.0 på många bra nyheter. Vill du läsa mer kan du läsa min recension av Widget weather 1.0.

Widget weather 2.0

Hårda fakta

Widget weather 2.0 är en helt ny app där du kan se vädret som ett diagram (meteogram) eller lista. Vädret är inte längre begränsat till notiscenter utan du kan också se prognosen inuti appen. Nytt är också stödet för flera platser. Widgeten är mer detaljrik och har fler inställningsmöjligheter, du kan också välja det gamla utseendet om du gillar det bättre. På Apple Watch syns nu kommande 9 timmar istället för 6-dygnsprognos.

Inställningar och listvy widget weather 2.0

Mjuka fakta

Jag använder widget weather flera gånger varje dag. Det jag gillar mest är kombination av enkelhet och precisa prognoser. Svepningar över meteogramet är följsamma och bakgrunden ändras beroende av tid på dygnet. Appen reagerar snabbt på knackningar och grafen ritas snygg upp. Du har många möjligheter för att anpassa vilken information som syns både i appen och notiscenter Jag använder det nya detaljerade utseendet med kommande timmars prognos i notiscenter. Vill jag ha en längre prognos håller jag inne på widgeten och appen öppnas. Med alla dessa små detaljer och finesser så märks det att det ligger mycket arbete och omtanke bakom denna uppdatering.

Sammanfattning

Trots alla nya funktioner och möjligheter så behåller appen sin enkelhet. Från att ha varit bästa widget för väder är Widget weather numera en komplett app och därmed den bästa väderappen på App Store.

Widget weather är en universal-app som finns att hämta på App Store [19 kr]

2 reaktioner till “Widget weather 2.0 mer än bara en widget

  1. Var tar den sin data ifrån, det kan skilja mycket på prognosen om den tar väderdatan från tex yahoo, yr eller smh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s