Appleyra fyller 1 år

Nu har det gått 1 år sen jag startade Appleyra och tänkte därför blicka tillbaka på året som gått. Jag delar med mig av mitt första inlägg och mina mest populära inlägg.

Appleyra 1 år

Mitt första inlägg

Jag startade hårt och presenterade min Launch Center Pro uppsättning. Ett år senare använder jag Launch Center Pro på ett helt annat sätt och min hemskärm är också helt annorlunda.

Min Launch Center Pro uppsättning | Appleyra

Det har varit en lång process att hitta rätt användning för mig eftersom det finns så många olika användningsområden och det är först nyligen jag hittat en stomme jag är nöjd med. Tack vare detta har jag bara en rad med appar på min hemskärm.

Top 5 inlägg

Jag har skrivit en del om appar med widgets och efter att ha testat många så har nu mitt notiscenter hittat tillbaka till vardagen. Både på min iPhone och iPad har jag bantat ner antalet till att bara innehålla de jag faktiskt använder.

Nu sitter de flesta och väntar på att Apple ska trycka på knappen för att distribuera ut iOS 8 och det brukar hända vid 19 svensk tid. Jag misstänker att de flesta är väldigt peppade men det är inte bara bra saker som händer när du uppdaterar. Många gör misstaget att uppdatera direkt och märker först efteråt att allt inte fungerar som det ska 1 , så det finns anledningar att vänta lite.

Med Printer Pro kan du skriva ut på alla skrivare från din iPhone eller iPad och är inte beroende av att ha en AirPrint kompatibel skrivare. Printer Pro är denna veckas app i App Store och jag tyckte det var passande att skriva en recension nu när den är gratis.

Logbar fick ihop över 800.000 dollar på sitt kickstarter projekt för produkten “Ring”. Nu har produkten kommit ut men den visade sig inte vara alls lika bra som presentationsvideon.

Jag fortsätter min resa efter appar med widget till iOS 8 och denna gång har jag hittat 5 kalender-appar för iPhone som visar din kalender i notiscenter. Alla har sina för och nackdelar men det är kul att se en så stor variation på kalender appar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s