Scanner Pro 6 för iOS

Readdle har idag uppdaterat sin populära app Scanner Pro till version 6. Appen har hittills laddats ner av mer än 7 miljoner användare.

Scanner Pro

Med Scanner Pro 6 ska Readdle ta scanning av dokument till nästa nivå. Förutom ny design bjuds det också på enklare scanning av flera sidor och en ny funktion som kallas Scan Radar.

Scan Radar

Denna funktion hittar automatisk bilder i ditt bibliotek som liknar dokument. Det gör det ännu enklare att snabbt ta en bild på ett dokument med kameran från låsskärmen. När du öppnar Scanner Pro får du en notis om hur många dokument den hittat och du kan då beskära och använda alla funktioner som appen erbjuder.

Scan radar

Ny design

Scanner Pro 6 har en helt ny insida med en mer lättviktigt och modernt utseende. Dessutom är den snabbare och lättare att använda.

Automatisk scanning

Nu är det bara att hålla kameran över dokumenten och Scanner Pro hittar automatisk kanterna och tar bilden. Vill du flera sidor till samma dokument är det bara att byta objekt efter bilden är tagen.

Ny design

Favoriter

Med Scanner Pro 6 kan du enkelt välja dina favoritplatser för filer och spara med en knackning.

Åter redigering

Redigera dina dokument långt efter du tagit bilden. Byt mellan svart/vitt och färg samt ändra kanterna på dokumentet.

Uppdateringen är gratis för nuvarande användare. Har du inte skaffat appen än är den prissänkt i samband med lanseringen från 69 kr -> 29 kr.

Scanner Pro 6 är en universal-app som finns att hämta på App Store [29 kr]

4 reaktioner till “Scanner Pro 6 för iOS

  1. Annars finns ju den absolut bästa scannerappen jag testat, Scannable från Evernote! Denna är dessutom gratis och naturligtvis helt integrerad med just nämnda Evernote!

    1. Tack för tipset Kjell. Jag har hört mycket bra om Scannable men inte själv testad då jag inte använder Evernote längre. Därför har jag valt att leta scannerapp på annat håll och gillar bl.a Scanner Pro.

  2. Annars finns ju den absolut bästa scannerappen jag testat, Scannable från Evernote! Denna är dessutom gratis och naturligtvis helt integrerad med just nämnda Evernote!

    1. Tack för tipset Kjell. Jag har hört mycket bra om Scannable men inte själv testad då jag inte använder Evernote längre. Därför har jag valt att leta scannerapp på annat håll och gillar bl.a Scanner Pro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s