Unite RGB – Snyggt, enkelt och klurigt pusselspel till iPhone

Unite RGB är ett svenskutvecklat pusselspel till iPhone. Snyggt och enkelt, men klurigt. Helt gratis, inga annonser eller in-app köp

Unite RGB

Inledning

Spelet är gjort av Nisse Bryngfors och Robert Schlyter. De jobbar till vardags på en digitala byrån men spelet är utvecklat på egen tid som ett privat sidoprojekt. Tanken med spelet har aldrig varit att tjäna några pengar utan att förverkliga små enkla idéer. Därför släpps Unite RGB gratis, utan annonser och utan in-app köp. Ett koncept de kallar för Pocket Art.

Spelet

Unite RGB är ett snyggt pusselspel där din uppgift är att sortera fallande block efter färg. Varje block har en poängsiffra och radens poäng räknas ut genom att siffrorna multipliceras. Det finns totalt nio banor. Varje bana måste klaras med en viss minsta poäng för att låsa upp nästa. Spelet har också stöd för GameCenter.

Sammanfattning

Jag är ingen expert på fallande block spel och tröttnar ofta snabbt. Tetris är för mig helt ointressant. Utvecklarna själva tycker att spelet är klurigt men jag tycker det är svårt och kämpar med att få tillräckligt med poäng på första banan. Trots detta är det något som håller mig kvar och gör spelet intressant. Det är en bra app med en skön spelkänsla. Jag uppmanar dig att testa det och jag kommer fortsätta spela. Hoppas att jag kan hålla intresset uppe för jag gillar verkligen Unite RGB.

Unite RGB är en iPhone-app som finns att hämta på App Store[Gratis]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s