Paper av 53 uppdateras med Think Kit för perfekta former

Paper av 53 är en app för att snabbt göra skisser och visualisera dina idéer. Senaste uppdateringen innehåller Think Kit och tre nya verktyg.

Paper

Inledning

Jag har använt Paper från och till sen jag skaffade min iPad. Jag finner en ro i att använda appen trots att jag inte är något vidare på att skissa. Därför är deras nya motor Think Kit en välkommen nyhet för mig.

Think kit former

Former

Med ett nytt verktyg så kan du nu göra perfekta former varje gång. Den läser av det du ritar och gör om den till en form med raka kanter eller en cirkel. Detta utan att tappa känslan av handritat. Ett flertal former stöds och du kan också rita pilar genom att göra en paus i slutet på ett streck och knacka på de pilar du vill behålla.

Fyll

Ett annat nytt verktyg är fyll som består av två delar. Smart fyllning och frifyllning. Smart fyllning känner av kanterna och du kan enkelt fylla ett objekt med en knackning. Med frifyllning kan du rita former eller diagram som direkt blir ifyllda.

Flytta

Du kan också klippa ut och flytta ditt objekt genom att hålla inne på det. Vill du duplicera knackar du med ett annat finger samtidigt som du håller inne. Du kan också markera flera objekt och flippa bort för att radera.

Samanfattning

Denna uppdatering gör en redan grym app ännu bättre. Och jag kommer att börja använda den mer än tidigare. Har du någon gång ett behov av att skissa lite på din platta bör du omgående hämta Paper.

Paper är en iPad-app som finns att hämta på App Store [Gratis]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s