Selfiest lägger fokus på dina bilder av dig själv

Selfiest är en ny app som fokuserar på selfies. Ta de bästa bilderna och bli rankad som nummer ett.

Selfiest

Selfiest är en app med ett social nätverk fokuerat på just selfies. Du tar bilden i appen och har tillgång till en inbyggd bildredigerare. Där kan du bl.a lägga på filter, effekter, stickers, text och ramar. Varje vecka är det en tävling med ett tema, just nu är det glass-selfie. Du kan lämna upp till två bidrag och rösta på de du gillar bäst. Den som får flest tummen upp vinner tävlingen.

Selfiest utseende

Selfiest innehåller mycket statistik där du kan se hur många fans (följare) eller likes du har. Du kan även se fans baserat på plats och kön. All statistik plus hur aktiv du är med att ladda upp bilder ger dig ett betyg att jämföra med andra. För att hitta vänner eller personer att följa kan du söka på plats eller i närheten. Du kan också kommentera och gilla andras bilder. Appen har också stöd för att dela till Facebook, Twitter och Instagram.

Jag är inte så mycket för sociala nätverk men tyckte att Selfiest var lite kul. Just nu är det inte så många aktiva vilket gör det lättare att komma igång. Gillar du sociala nätverk ska du absolut kolla in Selfiest som är en bra app och lätt att använda.

Selfiest är en iPhone-app som finns att hämta på App Store [Gratis]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s