Bevaka din iOS-enhet med System Monitor

iOS sköter det mesta underhåll själv. Men är du intresserad på vad som händer under ytan så kan System Monitor hjälpa dig.

system monitor

Användning

System Monitor visar på ett snyggt och överskådligt sätt information om ditt system och din hårdvara. Du kan få veta ledigt minne, ledigt utrymme, batterikapacitet, aktiva processer, antal pixlar i skärmen, version på blåtand och mycket mer. När du aktiverar minnesöverblicken försöker appen frigöra minne. Jag har inte haft någon vidare lycka utan hamnade runt 50-60 MB ledigt, vilket inte gör någon större skillnad. Är du intresserad av veta mer om vad som händer under ytan på iOS och få mer information om din hårdvara är System Monitor en av de bättre apparna i denna kategori.

System Monitor minnesöverblick

Sammanfattning

Det fanns en tid i mina tidiga iOS-dagar då denna typ av app var bland det bästa jag visste. Men nu har jag gått vidare och ser inte längre något behov för denna typ av app. Det beror också på att iOS är såpass låst så det finns inte mycket appen kan göra förutom att visa fin statistik. System Monitor är snygg och har mycket bra information men är inte en app jag kommer fortsätta använda.

System Monitor är en universell-app som finns att hämta på App Store [9 kr]

Batteri och processer

Lagring och systemöversikt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s