Makeovr släpper din hemskärm fri

Är du trött på att din hemskärm känns inrutad och tråkig? Då kan Makeovr hjälpa till och släppa att släppa den fri.

Hemskärmar från Makeovr

Inledning

Jag gillar rutor och system och lägger alldeles för mycket tid på att optimera min hemskärm. Det ska vara rätt appar med rätt färg på rätt plats. Byter jag en app får ibland hela hemskärmen tänkas om. Men det finns också de som tycker att hemskärmen känns tråkig och vill piffa upp den lite. Tidigare krävdes det jailbreak för att kunna göra detta men nu finns även Makeovr som fixar det utan.

Förändringen

Makeovr.io är en webbapp som hjälper dig att ändra din hemskärm. Det finns ett antal bakgrunder att hämta på sidan och med dem följer det också ikoner att läggs in för att få utseendet du önskar. Öppnar du sidan på en iPhone får du en interaktiv guide för att göra din första hemskärm. Gillar du inte bakgrunderna så kan du ladda upp din egen och även här finns en interaktiv guide för att underlätta. Makeovr använder sig av tomma bokmärken som sparas på din hemskärm och flyttas för att bryta rutmönstret.

Sammanfattning

Appen befinner sig fortfarande i beta men det var inget jag märkte när jag testade den. Men som jag skrev tidigare så gillar jag mina rutor och tyckte ingen av bakgrunderna tilltalad mig. Däremot är det en riktigt bra idé och det kan hända att jag testar igen när det finns fler alternativ på bakgrunder. Om du tycker det låter intressant så gå in på makeovr.io på din telefon och börja testa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s