Med Printer Pro skriver du ut till alla skrivare från iOS

Med Printer Pro kan du skriva ut på alla skrivare från din iPhone eller iPad och är inte beroende av att ha en AirPrint kompatibel skrivare. Printer Pro är denna veckas app i App Store och jag tyckte det var passande att skriva en recension nu när den är gratis.

Printer Pro Hero

Användning

Första gången du öppnar appen får du hjälp att lägga till en skrivare och det är riktigt enkelt. Den läser av nätverket och ger dig en lista på alla tillgängliga skrivare, du väljer den du vill använda och knackar på nästa så är det klart. Skulle din skrivare mot förmodan inte dyka upp kan du lägga till den manuellt. Om du inte har en trådlös skrivare kan du installera en app på datorn för att dela din USB-anslutna skrivare.

Printer Pro UI

Det finns ett flertal alternativ för att skriva ut och när du knackar på de olika alternativen får du en liten beskrivning på hur du gör. Inuti appen kommer du åt att skriva ut dokument från iCloud, kamerarullen, kontakter och urklippet. Ligger det en länk i urklippen så läser den in hela sidan för utskrift. Om du är i en annan app kommer du enklast åt Printer Pro från dess extension. Du kan antingen skriva ut direkt ifrån Safari eller välja att Öppna i från Dropbox. Har du ingen skrivare väljer du alternativet Print to PDF och du kan använda appen till att konvertera dokument, bilder och hemsidor till PDF.

Utskrift

När dokumentet är redo för utskrift har du samma alternativ som om du skulle skriva ut ifrån en dator. Du kan välja vilka sidor som ska skrivas ut, om du vill ha stående eller liggande papper, storlek på papper, antalet kopior samt ändra hur många sidor som ska vara på varje papper.

Utskriftsinställningar

Sammanfattning

Jag har använt Printer Pro några gånger och det har fungerat klanderfritt varje gång. Det går otroligt snabbt att lägga till skrivare även när jag kommer till ett nytt ställe. Printer Pro är ingen app jag använder ofta men det är väldigt skönt att veta att jag enkelt kan skriva ut från min iPad. Passa på att hämta appen nu när den är gratis, ordinarie pris är 69 kr.

Printer Pro är gratis och finns på App Store[Universell]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s