Weafo gör det enkelt att skicka från iOS till valfri enhet

Weafo skickar snabbt och enkelt filer till andra enheter, det kan vara Mac, PC, Android eller iOS. Det enda som krävs är en webbläsare och att de ligger på samma WiFi.

Överför vad du vill vart du vill

Inledning

Weafo är skapat av Marblzz som tidigare uppmärksammades när deras app Neato blev borttagen från App Store för att den inte följde guidelines med sin widget. Nu är de tillbaka med en app för att dela filer från iOS.

Weafo överföring

Användning

Weafo är väldigt enkel att komma igång med och kräver ingen konfigurering. Det enda som behöver göras är att aktivera appen i extensions. Överföring fungerar i alla appar där du har tillgång till delningsarket (share-sheet) i iOS 8. När du valt fil eller filer som ska delas och knackar på ikonen i delningsarket visas en ip-adress som du ska öppna för att få tillgång till filerna, om du vill kan flera enheter ansluta samtidigt. Väljer du flera filer kan du ladda ner filerna separat eller i en zip som Weafo automatiskt skapar när flera filer är markerade. Det finns också möjlighet att skydda filerna med lösenord och eftersom överföringen sker via WiFi så finns det ingen storleksbegränsning på filerna.

Sammanfattning

iOS 8 öppnade upp massa nya möjligheter och just extensions är det som jag använder mig mest av. Det gör det lätt att flytta information mellan appar, men Weafo tar det ett steg längre och gör det möjligt att flytta den till andra enheter. Weafo är lätt att använda och fungerar bra, jag upplevde att överföringen var snabb på de filer jag testade med.

Weafo är en universell app som är gratis (under begränsad tid) och finns på App Store

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s