Snygg och Tidlös klocka från Simplebots

Tidlös är en enkel och elegant klocka med widget utvecklad av Simplebots. Det finns möjlighet till att anpassa med olika teman för att få ett utseende du gillar.

Tidlös

Inledning

Nyligen lanserade Simplebots sin senaste app Tidlös (Timeless) som är en enkel och elegant klocka. Troligtvis känner du igen namnet på utvecklarna från min recension av deras första app Rise.

Utseende

Tidlös är en visuell klocka som visar tid och datum i form av cirklar. Det finns en separat cirkel för månad, dag, timmar, minuter och sekunder. Beroende på tid och datum så är cirklarna olika hela och “sekundvisaren” rör sig snyggt och byter ton. Genom att hålla inne så tas texten bort och du ser bara en grafisk klocka. Det följer med ett tema men du kan låsa upp flera med ett köp inuti appen. Det finns också en widget för att få upp klockan i notiscenter, men då visas bara tid och inte datum.

Tema och notiscenter

Sammanfattning

Med Tidlös har utvecklarna valt att göra en Minimal viable product. Det går ut på att du släpper en app med bara de absolut nödvändiga grundfunktionerna för att se hur stort intresse det finns. Och efter det fortsätter man att utveckla och lägga till nya funktioner. Jag tycker det är en bra strategi i en saturerad App Store där det är väldigt svårt att nå ut till sina användare. Men även om de sparat in på funktioner så har de lagt mycket tid på det grafiska och det ger en snygg app som är enkel att använda. Jag tycker det är fascinerande att följa cirklarnas animation och se hur tiden flyter förbi. Tidlös är en universell app som är gratis under en begränsad tid, med möjlighet att låsa upp fler teman via ett köp inuti appen på 9 kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s