Vad jag publicerat v.6

Här kommer en sammanfattning på vad jag publicerat denna vecka. En nyhet är att jag kommer skriva tips på Macforums Facebook på fredagar, kolla gärna in Appleyra på Facebook när du ändå är där.

Med Stringer skapar du snabbt spellistor på iPhone >>

stringer_logo.jpg

Stringer är en app till iPhone som underlättar att bygga spellistor. Genom att lägga låtarna i rad på en sträng och så skapas en spellista eller string som det kallas i appen. Du kan enkelt lägga till eller ta bort låtar med sveprörelser och gester.

Bra video som visar möjligheterna i Launch Center Pro >>

techside.jpg

Jag skriver en del om Launch Center Pro som är en app jag använder flera gånger varje dag. Det finns väldigt många olika användningsområden och jag tycker det är intressant att se hur andra använder appen.

Sunny byter prismodell och blir freemium >>

sunny_freemium.jpg

Nu har det blivit kostnadsfritt att drömma sig bort till havets skvalp. Utvecklaren Taptanium har idag valt att byta prismodell på sin app Sunny från premium till freemium. Det innebär att appen numera är gratis att ladda ner.

Fredagsyra med Macforum på Facebook >>

Macforum Östra Hamngatan

Idag börjar jag ett samarbete med Macforum och kommer på fredagar att skriva ett iOS tips på deras Facebook sida. Idag är det en kortare version av Öppna nyligen stängda flikar i safari, men det kommer i fortsättningen vara unika inlägg som inte publiceras här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s