Widget Timer ger en enkel timer i notiscenter

Ibland vill jag ha snabb tillgång till en timer, som när jag kokar ägg eller te. Widget Timer ger dig en timer i notiscenter och kunde varit lösningen, men tyvärr är appen inte tillräckligt mogen än.


Widget Timer

Widget Timer är en väldigt enkel app som ger dig en timer i notiscenter och du kan också använda timern som finns i appen. Appen och widgeten är sammankopplade så det spelar ingen roll vart du sätter timern för att det ska funka. När du startar appen första gången hjälper den dig att komma igång med en guide för att lägga till widgeten samt aktivera iCloud. iCloud använder den för att kunna skicka notiser från widgeten. Den är lätt att använda och det finns fyra knappar för att ställa in önskad tid på timern. Du kan också “fälla ihop” widgeten för att spara plats.

Utseende widget timer

När jag testade appen funkade inga av de timers jag satte från widgeten, för att få de att fungera var jag tvungen att ha notiscenter nere eller öppna appen. Om jag startade en timer i widgeten och sen öppnade appen eller startade timer från appen så fungerade det. Utvecklarna är medvetna om problemet och jobbar på det, men efter mina erfarenhet med iCloud så låter det som en dålig strategi att förlita sig på det men jag hoppas att de får det att funka. Appen är fortfarande i en tidig version och det finns mycket utrymme för förbättring. Jag önskar att appen hade funkat bättre för det är en god idé men tyvärr är den i nuläget för dåligt genomförd vilket gör att jag kommer fortsätta använda Due till mina timers. Är du intresserad bör du passa på innan priset går upp till ordinarie 15 kr 1. Widget Timer är en universell app som just nu är gratis.


  1. Eller vad det nu blir med de nya momsreglerna. Priset i dollar är $1.99 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s