Mest lästa inlägg på Appleyra 2014

Efter gårdagens lista med de minst lästa inläggen kommer här som utlovat listan över de populäraste och mest lästa inläggen under 2014

5. Allvarlig iCloud bugg i iOS 8.1 >>

iCloud Drive

iOS 8.1 har varit ute ett tag och det har visat sig att den skeppades med en allvarlig iCloud bugg. Det gör att data inte alltid synkroniseras, appar hänger sig, tar lång tid att starta och kraschar.

4. Widgets jag använder just nu >>

Notiscenter iPhone1

Jag har skrivit en del om appar med widgets och efter att ha testat många så har nu mitt notiscenter hittat tillbaka till vardagen. Både på min iPhone och iPad har jag bantat ner antalet till att bara innehålla de jag faktiskt använder.

3. Att tänka på innan du uppdaterar till iOS 8 >>

knappen

Nu sitter de flesta och väntar på att Apple ska trycka på knappen för att distribuera ut iOS 8 och det brukar hända vid 19 svensk tid. Jag misstänker att de flesta är väldigt peppade men det är inte bara bra saker som händer när du uppdaterar. Många gör misstaget att uppdatera direkt och märker först efteråt att allt inte fungerar som det ska , så det finns anledningar att vänta lite.

2. Sämsta produkten som någonsin gjorts >>

Logbar fick ihop över 800.000 dollar på sitt kickstarter projekt för produkten “Ring”. Nu har produkten kommit ut men den visade sig inte vara alls lika bra som presentationsvideon.

1. 5 kalender-appar för iPhone med Widget i iOS 8 >>

Kalender

Jag fortsätter min resa efter appar med widget till iOS 8 och denna gång har jag hittat 5 kalender-appar för iPhone som visar din kalender i notiscenter. Alla har sina för och nackdelar men det är kul att se en så stor variation på kalender appar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s