Minst lästa inlägg på Appleyra 2014

Nu när det nalkas nytt år är det tid att sammanfatta det som varit. Jag kommer idag lista de minst lästa inläggen under 2014 och imorgon kommer listan med de mest lästa.


Minst lästa

5. Nästa version av Dispatch har stöd för 1Password extension >>

CleanshavenApps som ligger bakom appen Dispatch la idag ut denna film på sin Twitter där vi får en förhandsvisning på hur deras integrering med 1Passwords extension kommer att fungera i iOS 8.

4. Förhandsvisning av Camera+ 6 >>

http://youtu.be/pb7BRYXfw

Tap Tap Tap som ligger bakom den populära kamera appen Camera+ meddelande på sin Twitter att det är en uppdatering på gång. Fotografen Jack Hollingsworth har gjort denna video där han visar lite nyheter och berättar vad han tycker.

3. 1Password för iOS uppdateras till 5.1 >>

1password

Förutom sedvanliga buggfixar har man förbättrat integreringen av Touch ID och gjort det tydligare hur det fungerar. Det finns en inställning för om du vill tillåta 3e parts tangentbord och möjligheten att skapa etiketter. Man har även uppdaterat grafiken och ikonerna för att passa på iPhone 6 och iPhone 6 plus.

2. Pocket gör extension till iOS 8 >>

Pocket extension

Nu när lanseringen av iOS 8 närmar sig så visar fler utvecklare upp vad de har på gång. Idag meddelade den populära läs senare tjänsten Pocket på sin blogg att de jobbar på en extension till iOS 8. En uppdatering av appen kommer att vara tillgänglig på onsdag när iOS 8 släpps.

1. Rea på spelet ”The Room Two” för iOS >>

Spelet The Room Two är just nu prissänkt på AppStore från 22 kr -> 7 kr. Jag köpte spelet tidigare i år och det är en av mina bästa spelupplevelser på iOS.

Photo Credit: Kathrin Marks via Compfight cc

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s