Detta har jag publicerat v.50

Här kommer en sammanfattning av inläggen jag publicerat under v.50. Jag tycker det var kul att dela med mig av automatisering och URL-Schema, hoppas du gillar det också för det kommer mer framöver.

Öppna timers i Due via Launch Center Pro >>

BILD

Jag har nämnt Due tidigare i min Launch Center Pro uppsättning och hur jag använder 2Do men inte gått djupare på hur. Så nu ska jag visa den funktionen jag använder mest och har använt under längst tid, nämligen att öppna timers i Due via Launch Center Pro.

Rensa snabbt bland dina bilder på iPhone med Cleen >>

Cleen

Cleen är en app som underlättar att radera och välja ut dina bästa bilder. Med hjälp av sveprörelser går du snabbt igenom ditt bibliotek.

Apple fortsätter att förvirra utvecklare >>

Drafts 4

Turerna kring Drafts och dess widget fortsätter, nyligen skrev jag om hur Drafts fått en varning av Apple och måste ändra sin widget för att få vara kvar på App Store. Nu har Greg Pierce fått svar på sin nya uppdatering och det var inte vad han väntade sig.

Jakten på appar för att ersätta Evernote >>

Evernote

Jag har kört Evernote ett par år och även haft ett premiumkonto ett tag men har märkt att jag använder Evernote mindre och mindre och ska nu ge mig ut för att se om det finns alternativ i en eller flera appar.

Öppna en app via påminnelse med Due >>

Due

Jag nämnde i min artikel om hur jag använder 2Do att jag har påminnelser i Due för att inte glömma kolla mina uppgifter på morgonen samt kvällen. Idag tänkte jag förklara lite närmare hur det fungerar.

Rate Friday: widget weather för iOS >>

Widget weather

Efter att ha testat ett flertal väder-appar med widget så blev widget weather av Trond Rossvoll min favorit och jag använder den fortfarande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s