Rensa snabbt bland dina bilder på iPhone med Cleen

Cleen är en app som underlättar att radera och välja ut dina bästa bilder. Med hjälp av sveprörelser går du snabbt igenom ditt bibliotek.


Cleen

Jag tar en del bilder med min iPhone och jag tycker att processen för att radera bilder är väldigt omständig och tar onödigt lång tid. Det blir väldigt mycket knackningar för att bara radera en bild. Även om jag väljer att markera flera bilder och sen radera så tar det tid speciellt om du har mer än 20 bilder. Jag har sen en tid tilbaka testat Cleen och det är en fröjd att gå igenom biblioteket och radera eller favorisera bilder.

Sveprörelser

Cleen bygger på sveprörelser och är sjuk enkel att komma igågn med. Svep upp för att favoritmarkera, vänster eller höger för att avgöra senare och lämna bilden orörd och nedåt för att radera. Jag använder appen bara till att radera de bilder som inte är bra resten sveper jag till senare. Och när jag är klar är det superenkelt att radera bilderna och den gör det i ett svep 1. När du knackar på papperskorgen får du upp en ruta där du bekräftar att du vill radera x antal bilder.

Mera sveprörelser

Det är skönt med dessa små appar som bara gör en sak men som gör det så jäkla bra att jag blir glad varje gång jag använder den. Cleen är absolut en av dem och jag rekommenderar att du laddar ner den omgående.

Namn Typ Pris
Cleen iPhone Gratis


  1. Ja, det var en medveten ordvits. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s