Detta har jag publicerat under v.49

Som ni märkt så har jag valt att inte publicera något på lördagar. Jag bryter nu tystnaden och kommer framöver att presentera en sammanfattning av. De inlägg som publicerats under veckan som gått och sträcker sig från söndag till fredag.

Sämsta produkten som någonsin gjorts

Logbar fick ihop över 800.000 dollar på sitt kickstarter projekt för produkten “Ring”. Nu har produkten kommit ut men den visade sig inte vara alls lika bra som presentationsvideon.

Nu kan du byta namn på filer och mappar i Dropbox på iOS

Nya Dropbox

Idag släppte Dropbox en uppdatering till sin app för iOS och den stora nyheten är att du nu kan byta namn på filer och mappar. De har också gjort så att verktygsfältet försvinner automatisk och ger mer yta till att kolla på dokumentet.

Recension av iPad-ställ från Eco Wood Design

Eco Wood iPad-Ställ

iPad-stället från Eco Wood Design är en ren naturprodukt som är skapad av valnötsträ från hållbara skogar och är behandlad med kallpressad linolja. All tillverkning sker i Sverige och sköts av det Göteborgsbaserade företaget Eco Wood Design. Jag skrev mina första tankar om stället i samband med dess lansering.

Nu kräver Apple att Drafts ändrar sin widget

Drafts 4

Det har varit lugnt ett tag men nu är det dags igen för ytterligare ett märkligt besked från Apple om widgets i notiscenter. Denna gången är det Drafts från Agile Tortoise som får besked om att ta bort funktioner i sin widget.

Readdle tillkännager PDF Office

PDF Office

Readdle som ligger bakom många bra appar till iOS meddelade idag att de jobbar på en ny app för att skapa, ändra och hantera PDF-filer. Appen heter PDF Office och har ännu inget lanseringsdatum.

Rate Friday: Sumptus för iPhone

Banner

Efter jag skrev min recension av Sumptus så har jag använt den nästan varje dag för att hålla koll på mina utgifter. En app som jag använder så ofta måste få vara en del av Rate Friday.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s