Recension av iPad-ställ från Eco Wood Design

iPad-stället från Eco Wood Design är en ren naturprodukt som är skapad av valnötsträ från hållbara skogar och är behandlad med kallpressad linolja. All tillverkning sker i Sverige och sköts av det Göteborgsbaserade företaget Eco Wood Design. Jag skrev mina första tankar om stället i samband med dess lansering.


Förpackningen

Stället kommer i en liten vit förpackning där allt är väldigt snyggt och prydligt. Det första jag märker är att stället är både lättre och mindre än vad jag trodde. Det ser ut att bestå av tre bitar som limmats ihop och sen fräst en skåra för att ställa iPaden. Under sitter fyra små gummitassar och på framsidan en påklistrad logga. Ytan är otroligt len och väldigt behaglig att ta på, skiftningarna i träet ger ett snyggt mönster och det luktar gott. Det känns att det är skapad av naturen med en känsla för hantverk och omtanke. Jag funderar dock på om det inte hade varit snyggare med en inbränd logga istället för den påklistrade.

På torkning i verkstaden

Du kan ställa iPaden på höjden eller längden beroende på vad du gör. Jag har använt den mest när jag skriver och har då min iPad i stående läge för att få så stor skrivyta som möjligt. Skåran är tillräckligt tjock för att jag ska kunna ställa min iPad mini med smart cover invikt bakom.

Förutom att det är ett bra och stabilt ställ så är det också en snygg produkt skapad med miljö och hållbarhet i tanken. Utförandet och utseendet gör mig väldigt nöjd när jag använder det. Stället finns i två modeller och har du en iPad Air eller iPad mini ska du välja det med låg profil, till övriga plattor funkar det med hög profil.

Stället finns att köpa på ecowooddesign.se och kostar från 449 kr.

En reaktion till “Recension av iPad-ställ från Eco Wood Design

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s