5 gratis appar för att skapa vanor och nå dina mål

Jag skrev tidigare om Lift som jag använder för att nå mina mål och skapa vanor. Skulle det vara så att du inte gillade den sociala biten eller inte vill dela med dig av dina mål? Då har jag 5 gratis appar som är bra alternativ till Lift.


Du är vad du övar på

Full

Full

Du skriver själv in de mål du vill nå och hur ofta de ska genomföras. Du kan ställa in på daglig-, vecko- och månadsbasis. Full ger dig en visuell översikt på hur det går och kan ge dig påminnelser.

Namn Typ Pris
Full iPhone Gratis

Balanced

Balanced

Balanced låter dig välja bland 50 olika aktiviteter eller skapa dina egna. Du ställer sen in hur ofta du vill att de ska genomföras. Du kan ställa in allt från dagligen till 1 gång per år. Till varje aktivitet väljer du en ikon och de aktiviter som är näst att göras ligger alltid överst i listan.

Namn Typ Pris
Balanced iPhone Gratis

Logsit

Logsit

Logsit har en stor katalog med förslag på hur du kan använda appen. Du ser hur många gånger du genomfört en uppgift, hur länge sen det var du gjorde den senast samt se antalet på en under tid på en graf. Du kan också lägga in bilder och anteckningar till dina incheckningar.

Namn Typ Pris
Logsit iPhone Gratis

HabitRPG

HabitRPG

Precis som namnet antyder så använder sig appen av rollspelsmekanismer för att skapa vanor som level, poäng, belöningar och det går även att tävla mot vänner.

Namn Typ Pris
HabitRPG Universell Gratis

Way of life

Way of life

Way of Life lägger stor vikt vid att visa framstegen med tabeller för att få en bra översikt. Du kan skriva anteckningar till målen och dela med vänner om du vill. Det finns också stöd för att exportera datan till Dropbox eller annan app som CSV eller Excelfil.

Namn Typ Pris
Way of life iPhone Gratis

photo credit: WA State Library via photopin cc

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s