Nå dina mål med Lift för iPhone

Lift är tjänst som är till för att hjälpa dig att nå dina mål. Det kostar ingen att vara medlem och det finns en app för iPhone. Du väljer själv vilka mål du vill delta i och “Checkar in” varje gång du utför det.


Lift

Jag gillar upplägget på Lift och det har hjälp mig på vägen för att nå mina mål. Framför allt har jag haft stor nytta av deras widget som gör att mina mål alltid är synliga. Det finns massor av mål skapade av Lift eller medlemmarna men hittar du inte det du söker kan du skapa egna. Det finns också program du kan följa som innehåller videos för att lättare komma igång.

Välj mål eller pogram

När du går med i ett mål får du välja hur många gånger i veckan du vill genomföra det om du vill ha en påminnelse och om det ska vara privat eller publikt. På de mer populära målen finns också frågor och svar från övriga deltagare. Det är ett bra sätt att få hjälp och samtala med andra som har samma mål. Känner du att det inte räcker och vill ha mera hjälp så kan du anlita en personlig coach som hjälper och stöttar dig. Coach-programmet kostar $14.99/vecka men du kan prova en vecka gratis om du anger koden COACHME. Jag har precis blivit coach på Lift och vill du ha hjälp av mig eller veta mer så klicka här.

Namn Typ Pris
Lift iPhone Gratis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s