Numerical: Calculator without Equal uppdateras med stöd för iPad och blir gratis

Numerical är en fanatiskt app att använda och har ersatt den inbyggda miniräknaren på min iPhone. Den var först med att inte ha någon lika med knapp, något som många kopierat efter det. Nu efter en lång väntan har Andrew J Clark som ligger bakom Numerical släppt en uppdatering med stöd för iPad och iPhone 6.

Andrew har experimenterat med olika pris för appen och har i samband med uppdateringen valt att släppa den gratis. Istället finns det nio olika teman i appen som kan låsas upp för 15 kr via köp inuti appen. Förutom stöd för de större enheterna har den blivit snabbare på uträkningar och lägger automatiskt till parenteser i dina uträkningar.

Numerical universell

Det jag gillar med Numerical är att den är snygg, snabb och smart. Den sparar automatisk alla dina uträkningar i en historik, något jag har haft mer användning för än jag trodde. Du kan klistra in beräkningar från clipboard och även kopiera både resultat och hela beräkningen. Med svepgester kan du ångra, göra om och använda resultatet från en beräkning i en ny. Men det riktigt stora är just som namnet antyder att det inte finns någon lika med knapp och det har verkligen underlättat för mig och snabbat på mina uträkningar. Jag är väldigt glad att den kommit till iPad eftersom det är svårt att använda en annan minkräknare när jag vant mig vid Numerical.

Namn Typ Pris
Numerical Universell Gratis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s