Rea på 3 appar för fotografering

Just nu är det rea på tre bra appar för fotografering och två av dem är nyligen uppdaterade för iOS 8 med extension. Gillar du att fotografera och leka med bilderna både innan och efter så ska du kolla in dessa appar.

Camera Plus 15 kr -> 7 kr

Med Camera Plus kan du både ta bilder, filma och redigera bilderna. När du tar bilder kan du snabbt växla mellan tre fokuslägen macro, normal och långtborta. Det går också att dra på sidan av skärmen för att ändra exponering. Vid filming kan du ändra fokus genom att dra på ett regalage i nedre delen av skärmen och det fungerar riktigt bra. Redigering av bilder kan du antingen göra direkt i appen eller via extension i bilderappen. Ändrar du bilderna i Camera Plus så får du en fråga om appen får lov att ändra bilden och den uppdateras utan att skapa dubletter. De har en funktion som heter Pix´d och är deras variant av trollstaven i bilder och gör en automatisk förbättring av bilden. Du kan dessutom lägga på filter, justera kontrast, ändra ljusstyrka och de vanligaste justeringarna samt lägga på text på bilden.

Camera Plus

Namn Typ Pris
Camera Plus Universell 7 kr

Fragment 15 kr -> Gratis

Jag har inte helt förstått Fragment men det går att göra riktigt snygga saker med appen. Det är svårt att förklara om du inte har testat så jag lägger med en video som visar vad du kan göra. Appen är uppdaterad för iOS 8 och har en extension.

Namn Typ Pris
Fragment Universell Gratis

Fast Camera 38 kr -> Gratis

Fast Camera är gjord för att snabbt och enkelt kunna ta många bilder efter varandra så kallad Burst-mode och den gör det riktigt bra tycker jag. Du trycker för att börja och trycker igen för att avsluta. Det är enkelt att kolla vilka bilder som blev bra och om de ska sparas eller raderas. Du kan ställa in hur många bilder den får ta som mest och om du vill att det ska sorteras i mappar. Tyvärr känns inte gränssnittet helt uppdaterat, men den är uppdaterad med lite buggfixar för att fungera med iOS 8.

Fast Camera

Namn Typ Pris
Fast Camera Universell Gratis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s