Dataman Next uppdaterad med widget för iOS 8

Dataman

När jag skaffade ny telefon tidigare i år så valde jag ett abonnemang med mindre surf än jag hade tidigare. Det gör att jag ganska ofta övertrasserar min kvot eftersom jag inte har full koll på hur mycket jag surfar. Jag hittade då appen Dataman next som spårar hur mycket data du använder och visar det enkelt i appen.


När du startar appen första gången ställer du in hur ofta surfdatan nollställs, vilket datum det sker samt hur stor kvot du har. Du får också skriva in hur mycket du har förbrukat på pågående period. Du får nu upp en enkel bild med hur stor del av din kvot du förbrukat i procent. Bakgrundsfärgen ändras baserat på din förbrukning och är grön i början för att den bli gul och tillsist röd. Är du inte nöjd med temat kan du för ynka 7 kr köpa till fler via ett köp inuti appen. Du får då tillgång till fler bakgrunder, typsnitt och visningsalternativ.Du kan ställa in alarm i fyra nivåer för att få meddelande när du når vissa nivåer av användande. Förinställt är 50%, 70%, 90% och 100%, men du kan ändra dessa precis som du vill.

Teman och widget

Nyligen släpptes en uppdatering som innehöll en widget för Notiscenter på iOS 8 och gör det ännu lättare att hålla reda på förbrukningen. Detta är något jag har haft problem med och på bara några dagar kommit upp i nästan halva kvoten eftersom jag glömt att öppna appen.

Namn Typ Pris
Dataman Next iPhone 15 kr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s