Readdle uppdaterar sina appar för iOS 8

Apputvecklaren Readdle som ligger bakom Calendar 5, PDF Expert, Scanner Pro, Documents, Printer Pro och PDF Converter har presenterat på sin blogg uppdateringarna som kommer till deras appar i iOS 8. Alla uppdateringar är gratis och kommer imorgon.

Scanner Pro

Är en app som förvandlar din iOS enhet till en scanner och du kommer nu kunna scanna och beskära dina bilder direkt ifrån bilder appen via en extension. Det blir också stöd för iCloud Drive och Touch ID.

Calendar 5

En kalender app som synkroniserar med din kalender på iOS eller Google kalender. Den uppdateras med en widget i Notiscenter där du får en överblick över idag och kan lägga till nya händelser.

PDF Converter

En app som bara gör en sak och det är att konvertera alla typer av filer till PDF och med den nya extensionen i iOS så blir det lättare än någonsin.

Printer Pro

Med Printer Pro kan du skriva ut filer till en skrivare och med iCloud Drive får du åtkomst till alla dina filer.

PDF Expert och Documents

Filmen högst upp i inlägget är från PDF Expert och det är en app som hanterar PDF filer och Documents är en app för att hantera filer. I och med iOS 8 och iCloud Drive så kan du nu komma åt alla dina filer i iCloud även de som kommer från en annan app. Appen har också stöd för flera andra lagringstjänter som Dropbox och Box.

En reaktion till “Readdle uppdaterar sina appar för iOS 8

  1. Det verkar som vimeo har problem och det är tyvärr inget jag kan göra åt det. Jag hade problem att kolla på klippen på vimeos sida också, men de funkade innan och när jag skrev inlägget. Hoppas det löser st under dagen så ni kan se filmerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s