Automatisera dina kontakter med Contact Center

Det är många som har läst om min Launch Center Pro uppsättning och nyligen släppte Contrast som ligger bakom Launch Center Pro en ny app som heter Contact Center


Contact Center är en förenklad variant av Launch Center Pro som bara hanterar kontakter. Den bygger på samma URL-schema som som storebror men här sker det helt i bakgrunden, det finns inga möjligheter att skriva egna scheman utan allt baserar sig på fördefinerade genvägar. Detta gör det väldigt enkelt att komma igång och gör att även mindre nördiga kan använda den. När du öppnar appen är den laddad med förinstallerade genvägar för att du enkelt ska förstå möjligheterna med appen. Du kan maila, ringa, skicka textmeddelande, skicka bildmeddelande, skicka en GIF, gruppmeddelande, gruppmail m.m. Det är otroligt kraftfullt och busenkelt att komma igång. Du kan skapa mappar eller genvägar i rutorna, den finns också ett val för att skapa en mapp från kontakt. Då får du alla möjligheter att kontakta den personen i en egen mapp helt automatiskt. Man har också förenklat användandet genom att göra så att mappen är öppen när du knackar på den 1.

Contact Center

Jag tycker det är ett smart drag och en riktigt bra app som kan få upp ögonen för enklare automatisering och vad du kan göra med telefonen. När jag började med Launch Center Pro så var det precis detta jag använde den till. Jag är alldeles för van vid Launch Center Pro för att kunna byta, men det är en riktigt bra app för att bekanta sig med automatisering. Har du varit intresserad av Launch Center Pro men blivit avskräck och tyckt det verkar krångligt med alla URL-schema eller bara vill effektivisera hur du kontaktar dina vänner och familj, då ska du absolut ladda ner Contact Center. Om du gillar appen så tycker jag du ska stödja utvecklarna genom att köpa bort reklamen. Appen är gratis att ladda ner och innehåller reklam. Det kostar 22kr att få bort reklamen som ett köp inuti appen och då får du också en extra rad att lägga mappar och genvägar på.

Namn Typ Pris
Contact Center iPhone Gratis

  1. I Launch Center Pro så stängts gruppen om du släpper ikonen och du måste svepa för att komma åt åtgärderna.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s